Bestemmingsplan ‘Tuibrug’

Burgemeester en wethouders van Hoorn maken bekend dat de gemeenteraad op 27 april 2010 het bestemmingsplan ‘Tuibrug’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan richt zich op de locatie Tuibrug en voorziet in de bouw van circa 40 woningen. De wijzigingen betreffen het toevoegen van een aantal ondergeschikte regels aan het bestemmingsplan en het aanpassen van de plankaart waarbij de breedte van de westelijk gelegen watergang wordt teruggebracht van 6 naar 3 meter. Voor een volledige weergave van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel en het raadsbesluit.

Terinzageligging

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 22 juli tot en met 1 september 2010 voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen, Wonen en Ondernemen in het stadhuis aan de Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur (op woensdag tot 16.00 uur) en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Het bestemmingsplan is daarnaast in te zien via de website van de gemeente (www.hoorn.nl).

Indienen beroepsschrift

Beroep kan worden ingesteld van 22 juli tot en met 1 september 2010 door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die bij het vaststellen van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Het beroepsschrift dient te worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep instelt, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op 2 september 2010. Indien er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking als op dat verzoek is beslist.

Hoorn, 21 juli 2010

Naar boven