Voorontwerpbestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23A’ te Oud Ade

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23A’ met ingang van donderdag 22 juli voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. De inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23A’ is opgesteld op aanvraag en betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locatie Leidseweg 23 en 23A te Oud Ade. Dit postzegelbestemmingsplan betreft het mogelijk maken van het begeleid wonen voor mensen met een licht verstandelijke handicap in de bestaande/vrijkomende (agrarische) opstallen van de locaties Leidseweg 23 en 23A te Oud Ade.

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071)3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

21 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven