Partiële herziening buitengebied Nieuw-Ginniken vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 15 juli 2010 het bestemmingsplan Buitengebied Nieuw-Ginneken partiële herziening 2010 heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in de aanpassing van de voorschriften behorende bij de bestemming Woondoeleinden en heeft betrekking op de maximale inhoud van de woning en de extra uitbreiding van woning of bijgebouw na sloop van bijgebouwen.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen van donderdag 22 juli 2010 tot en met woensdag 1 september 2010 ter inzage.

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda en in het Dienstencentrum, Dorpsplein 13a te Ulvenhout.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep alleen mogelijk voor belanghebbenden die aan kunnen tonen niet in de gelegenheid te zijn geweest tegen het ontwerp zienswijzen naar voren te brengen. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 21 juli 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester

R.J.P. Meulenbroek,

wnd secretaris

Naar boven