Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbouwvergunning ‘Dorpshart Leimuiden Noordzijde’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8, resp. 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Dorpshart Leimuiden Noordzijde’ en de daarbij behorende ontwerpbouwvergunning met ingang van donderdag 22 juli 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage liggen in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Er is sprake van een gecoördineerde procedure.

Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 15 eengezinswoningen, een horecagelegenheid, 10 appartementen en dienstverlening in het gebied tussen de Grietpolderweg, Noordeinde en de Dokter Stapenseastraat.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

De bouwvergunning betreft de 15 eengezinswoningen, de dienstverlening en 8 appartementen.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpbouwvergunning bij burgemeester en wethouders kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van B&W van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, telefoon (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

21 juli 2010

Naar boven