stcrt-2010-1153-001.png Wet milieubeheer van Harva v.o.f., Wijnbossenweg 3, 9541 TG Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij op grond van artikel 7.8b van de Wet milieubeheer hebben besloten dat bij de voorbereiding van het besluit op de aanvraag om vergunning ingevolge de Wet milieubeheer van Harva v.o.f., Wijnbossenweg 3, 9541 TG Vlagtwedde, strekkende tot het – zulks met inachtneming van artikel 8.4 van de Wet milieubeheer – veranderen van de vleesvarkenshouderij op het perceel Wijnbossenweg 3, voornoemd, geen milieu-effectrapportage behoeft te worden opgesteld.

De verandering betreft een uitbreiding van de varkenshouderij met een nieuwe stal en het veranderen van een van de bestaande stallen.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 28 januari tot 11 maart 2010 tijdens de normale kantooruren ter inzage op de afdeling Ruimte van het gemeentehuis, Dorpsstraat 1 te Sellingen. Indien u buiten kantooruren de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor vooraf een afspraak maken (tel. 0599-320208).

Het besluit dat geen milieu-effectrapport behoeft te worden opgesteld betreft een besluit ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag om milieuvergunning. Conform artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk tenzij deze beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Andere belanghebbenden kunnen bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Sellingen, 27 januari 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven