stcrt-2010-1150-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Lelystad - Haven Werkeiland’

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Flevoland bij besluit van 8 januari 2010 goedkeuring hebben verleend aan het door de gemeenteraad op 26 februari 2008 vastgestelde bestemmingsplan ‘Lelystad - Haven Werkeiland’.

Dit plan heeft tot doel ter plaatse de cultuurhistorische waarden van het Werkeiland te behouden en enkele nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken.

Het besluit van Gedeputeerde Staten, alsmede het betreffende bestemmingsplan, liggen met ingang van donderdag 28 januari 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel aan de Meent 14. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van ter inzage ligging beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten naar voren heeft gebracht.

Het betreffende besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende deze termijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven