Vaststelling bestemmingsplan ‘Residence Wijngaerde’ te Domburg

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de Raad van de gemeente Veere in zijn vergadering van 1 juli 2010 het bestemmingsplan ‘Residence Wijngaerde’ te Domburg ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit plan bevat het planologisch kader voor de realisatie van een complex bestaande uit (op de begane grond) commerciële ruimtes en (op de verdiepingen) maximaal 29 recreatieappartementen op de locatie tussen de Wijngaardstraat / ’t Groentje, de Badstraat en de Voorschotenstraat. Tevens wordt voorzien in een ondergrondse parkeergarage.

Het vastgestelde bestemmingsplan is beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0013BPResidDbgPo-VG01

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ter inzage van 22 juli tot en met 1 september 2010. Het vastgestelde bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens is het bestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder ‘loket, visie en beleid, bestemmingsplannen, Domburg, Residence Wijgaerde’. Ten slotte is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis, Traverse 1 te Domburg.

Tijdens de genoemde termijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te den Haag door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Dit besluit treedt in werking daags na de afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Domburg, 21 juli 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de loco-secretaris,

C. den Hamer.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven