Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat - Espenstraat, Langenboom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en St. Hubert bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat - Espenstraat alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van vrijdag 23 juli 2010 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het betreft een herontwikkeling van een vrijkomende locatie in verband met een bedrijfsverplaatsing voor woningbouw. De bestaande woning aan de Dorpsstraat 8 en de bedrijfsbebouwing worden gesloopt en in totaliteit zullen veertien nieuwe woningen in diverse prijsklassen gerealiseerd worden. Voor ontsluiting van de woningen op het binnenterrein wordt een nieuwe weg aangelegd die aansluit op de Espenstraat. De straatnaam van deze weg is: D’n Bogerd.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 0485-460300.

Mill, 21 juli 2010

Burgemeester en wethouders gemeente Mill en Sint Hubert.

Naar boven