Vastgesteld bestemmingsplan ‘Hoek Veldkampsteeg–Steginksweg’ Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 22 juli tot en met 1 september 2010 voor een ieder ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 7 juli 2010

  • vastgestelde bestemmingsplan Hoek Veldkampsteeg–Steginksweg

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning op het perceel Hoek Veldkampsteeg–Steginksweg te Bathmen te realiseren.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in de Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 13, Bathmen.

Omdat de raad het bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld kan iemand die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven