Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Mariaheide’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kom Mariaheide’ met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt gedurende openingstijden in het stadhuis en in de bibliotheken van Veghel en van Erp. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar via onderstaande link en als PDF bestand op de gemeentelijke website www.veghel.nl.

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.MA01aa000000BP2010-ON01

Het bestemmingsplan ‘Kom Mariaheide' voorziet in een actualisatie van de gebruiks- en bebouwingsregels van de bebouwde kom van Mariaheide. Tevens wordt er woningbouw in het gebied tussen de Pastoor van Haarenstraat en de Kruisstraat mogelijk gemaakt.

Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor mondelinge reacties kan men een afspraak maken via het telefoonnummer 0413-386556 van de afdeling Ruimte.

Veghel, 14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven