Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Kerklocatie Slinge

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat met ingang van donderdag 22 juli 2010 tot en met woensdag 1 september 2010, gedurende een periode van zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan Kerklocatie Slinge met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de secretarie van deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, 3083 DA Rotterdam.

  • de Stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie) openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur).

Het plan voor de kerk aan de Slinge 76–78 is eind vorig jaar bij een informatiebijeenkomst in Verzorgingshuis Zuidwijk aan de Schoonegge toegelicht. Het plan betreft de bouw van een woonzorgcomplex in samenwerking met ‘De Stromen’. De ontwikkeling wordt gedaan door de combinatie Van Waning en Van de Vorm.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl. Vervolgens kunt u via de kopjes ‘Wonen en Leven’, ‘Bouwen’, ‘bestemmingsplannen in procedure’ en tenslotte ‘deelgemeente Charlois’, het ontwerpbestemmingsplan voor het realiseren van een woonzorgcomplex op het perceel Slinge 76–78 vinden.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad Charlois, door tussenkomst van het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois, Postbus 5410, 3008 AK Rotterdam.

Na telefonische afspraak (010 4107 478) kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht.

Rotterdam-Charlois, 21 juli 2010

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van de Poel.

Naar boven