Bekendmaking ontwerpbouwvergunning en ontwerpprojectbesluit ten behoeve van het plaatsen van een kunstwerk op de rotonde Lingsforterweg-N271 te Arcen

Het college van burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend een projectbesluit te nemen voor:

  • Arcen, rotonde Lingsforterweg-N271, kadastraal bekend gemeente Arcen en Velden sectie A, nr. 5688, voor het plaatsen van een kunstwerk (20091177)

Inzien

De ontwerpbesluiten en alle daarbij behorende stukken ligt met ingang van 22 juli 2010 gedurende 6 weken op werkdagen van 09.00 uur tot 14.00 uur bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, voor eenieder ter inzage. De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats in De Trompetter / E-3 journaal Venlo-Helden en op de gemeentelijke website (www.venlo.nl) in de rubriek Wonen en Milieu. De ontwerpbesluiten en overige stukken (m.u.v. de bouwtekeningen) kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Het digitale ontwerpplan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.0983.PJB2010025LINGSFOR-ON01).

Zienswijzen

Binnen deze termijn kan eenieder zienswijzen (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen beide besluiten kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 6591. Zienswijzen kunnen ook via het e-mailadres: bouwen-admin@venlo.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden niet ontvangen. Voorts moet het bericht met zienswijzen voldoen aan de voorwaarden van het protocol (zie hiervoor de website).

Naar boven