Kennisgeving projectbestemmingsplan ‘Campus Woudestein (eerste fase)’

Het Dagelijks bestuur van de Deelgemeente Kralingen-Crooswijk maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor en deel van de campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan.

Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Het plangebied wordt – globaal bezien – betreft het zuidelijke gedeelte van de campus Woudestein, tussen de Burgemeester Oudlaan en de Kralingse Zoom. Het plan bestemmingsplan heeft betrekking op de eerste fase van het Masterplan Campus Woudstein. Het bestemmingsplan maakt de bouw van onderwijsvoorzieningen, studentenhuisvestingen, commerciële voorzieningen en parkeervoorzieningen mogelijk.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt in het kader van de inspraak ter inzage van 22 juli 2010 tot en met 1 september 2010 bij de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, Oostzeedijk 276, Rotterdam. Het kantoor van de deelgemeente is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

U kunt uw mening geven over dit plan. Op maandag 23 augustus kunt u mondeling reageren tijdens een inspraakbijeenkomst tussen 19.30 uur en 21.00 uur in de Raadszaal van het deelgemeentekantoor, Oostzeedijk 276 te Rotterdam. Een schriftelijke reactie kunt u van 22 juli 2010 tot en met 1 september 2010 sturen aan dS+V, Afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 6699, 3002 AR Rotterdam, onder vermelding van ‘inspraakreactie Campus Woudestein (eerste fase)’.

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in ‘De Echo’.

Rotterdam, 21 juli 2010

Het dagelijks bestuur van de Deelgemeente,

de secretaris,

L.C. Molenaar.

De voorzitter,

L.A. de Boer.

Naar boven