Vastgesteld bestemmingsplan ‘Grensmaas’ herziening ex artikel 30 WRO

Ingevolge artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen bekend dat het bestemmingsplan ‘Grensmaas’ herziening ex artikel 30 lid 1 WRO ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan is op 10 juni 2010 door de gemeenteraad vastgesteld.

De herziening heeft ten doel genoemd bestemmingsplan aan te passen aan:

  • het besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg de dato 18 december 2007, bij welk besluit het bestemmingsplan dat op 6 september 2007 is vastgesteld door de raad van de gemeente Sittard-Geleen, gedeeltelijk is goedgekeurd

  • de uitspraak van de Raad van State de dato 22 april 2009.

Meer in het bijzonder worden met de herziening die onderdelen van meergenoemd bestemmingsplan, waaraan goedkeuring is onthouden, dan wel die bij de uitspraak zijn vernietigd, alsnog geformaliseerd. Het bestemmingsplan is gewijzigd door de gemeenteraad vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de formulering van artikel 7, welke nu luidt: ‘Lid I. onder 7de gedachtestreepje vervalt en wordt vervangen door:’

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 22 juli 2010 tot en met 1 september 2010 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.

De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Gedurende de bovengenoemde termijn (dus tot en met 1 september 2010) kunnen degenen die tijdig hun zienswijze hebben kenbaar gemaakt en belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, bij Gedeputeerde Staten van Limburg (postbus 5700, 6202 MA Maastricht) bij voorkeur schriftelijk, dan wel mondeling bedenkingen inbrengen.

Tegen de gewijzigde onderdelen van het plan kan eenieder bij Gedeputeerde Staten bedenkingen indienen.

21 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven