Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Zoutman e.o.

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 22 juli 2010 t/m woensdag 1 september 2010, voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zoutman e.o.’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan is een vrijwel geheel conserverend plan. Het plangebied omvat het bedrijventerrein Zoutman met uitzondering van het tracé van de rondweg en een bouwlocatie aan de Einsteinstraat, een deel landelijk gebied en het karakteristieke bebouwingslint langs de Nieuwdorperweg, met uitzondering van 2 ontwikkellocaties. Het plangebied ligt aan de zuidzijde van de kern Reeuwijk-Brug. De zuidelijke begrenzing vormt de gemeentegrens met Gouda. De Rijksweg A12 ligt in het westen. Het woongebied ten noorden van de Nieuwdorperweg ligt ten noorden van het plangebied en de achtererven aan de Zoutmansweg liggen in het oosten van het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek ‘ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken zoals onderzoeksrapporten) en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder schriftelijk (wat onze voorkeur heeft) en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 3, 2810 AA Reeuwijk. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Kortekaas, telefoonnummer (0172) 522457.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven