Voorbereidingsbesluit landbouwontwikkelingsgebieden Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau maken bekend dat de gemeenteraad van Baarle-Nassau op 8 juli 2010 besloten heeft te verklaren dat een voorbereidingsbesluit van kracht wordt voor de in de gemeente Baarle-Nassau gelegen gebieden die zijn aangewezen als landbouwontwikkelingsgebied in het Reconstructieplan de Baronie.

Het betreft de percelen in:

  • a. het landbouwontwikkelingsgebied Ulicoten waarin zijn gelegen percelen aan onder meer de volgende wegen te Ulicoten: de Chaamseweg/Hazenberg, Maaijkant, Maaijkantsestraat, Hondseind en Kleine Maaijen

  • b. het landbouwontwikkelingsgebied Oostflank waarin zijn gelegen percelen aan onder meer de volgende wegen te Baarle-Nassau: Nijhoven, Veldbraak, Heikant, Keizershoek, Voske, Oordeel-Heikant, Oordeelsestraat, Kievit, Driehuizen, Klein Bedaf, Pineind.

Het voorbereidingsbesluit met daarbij behorende situatietekening ligt met ingang van 23 juli 2010 ter inzage in het gemeentehuis en kan geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: http://gemeente.baarle-nassau.nl → bouwen en wonen → bestemmingsplannen alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00–12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30–17.00 uur. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Kap van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 23 juli 2010. Tegen dit besluit is ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep mogelijk.

Baarle-Nassau, 22 juli 2010

Naar boven