Vastgesteld bestemmingsplan Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 1 juli 2010 het ontwerpbestemmingsplan Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt vastgesteld. Het vastgestelde ontwerpbestemmingsplan betreft een planologische regeling voor de realisering van een parkeerterrein bij de bedrijfsbebouwing aan de Bollenmarkt op het WFO bedrijvenpark.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage van het ontwerp is een zienswijze door de gemeenteraad ontvangen. Deze is verwerkt en van een antwoord voorzien in het bestemmingsplan. De zienswijze gaf de gemeenteraad geen aanleiding om het bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan Zwaagdijk-Oost - WFO Bedrijvenpark Bollenmarkt ligt met ingang van donderdag 22 juli 2010 zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Wervershoof, sector Ruimte, Raadhuisplein 1 Wervershoof. U kunt iedere werkdag van 08.30 tot 12.00 uur hiervoor terecht. Daarnaast is het vastgestelde bestemmingsplan op de website www.wervershoof.nl bij ‘bekendmakingen’ en ‘ruimtelijke Ordening’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar.

Beroep

Binnen de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad van Wervershoof beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit beroep kan alleen worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend;

  • belanghebbenden die beroep willen instellen tegen de vastgestelde wijzigingen.

Bestemmingsplan in werking.

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Op grond van artikel 8.4 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening dient deze voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn te worden aangevraagd. Deze voorziening kan alleen worden aangevraagd door degenen die gerechtigd zijn tot het instellen van beroep.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de datum en omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, evenals de gronden van het beroep.

Naar boven