Inzage ontwerpbestemmingsplan Hüsenhoff

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder met ingang van woensdag 21 juli 2010 tot en met dinsdag 31 augustus 2010 in de gelegenheid wordt gesteld om op de afdeling VROM, Dorpsplein 1 in Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan Hüsenhoff. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan Hüsenhoff digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPHusenhoff-ONW1 en de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen tussen de Heer Zegerstraat, Cranenburgsestraat, Heikantweg en de voormalige spoorlijn Nijmegen–Kleve. In het bouwplan zoals dat is uitgewerkt, is ruimte voor in totaal 134 koop- en huurwoningen. In de woonbuurt komen diverse typen woningen, waaronder vrijstaande, halfvrijstaande, patio- en rijwoningen.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan Hüsenhoff kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 024-39 96 127.

Naar boven