Ontwerpbestemmingsplan ‘Delfzijl - Landstraat 47’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Delfzijl - Landstraat 47’ is voor de herontwikkeling van de percelen Landstraat 47 en Oranjestraat 5 te Delfzijl. Het realiseren van een gebouw met daarin een winkelruimte op de begane grond en daarboven vier appartementen verdeeld over twee lagen. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Centrum - De Vennen’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 12 augustus 2010 tot en met 22 september 2010 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de centrale balie en in de Openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u mondelinge en schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Delfzijl - Landstraat 47‘.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling VROM, tel. (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Delfzijl - Landstraat 47’ en uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 11 augustus 2010

Naar boven