Verleend projectbesluit ex artikel 3.10 wro tbv Schalm 5

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 juni 2010 een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen ten behoeve van het legaliseren van de privé-kliniek op het adres Schalm 5 te Renswoude. E.e.a. naar aanleiding van het verzoek van de heer M. van Kesteren van de Van Dort Kliniek d.d. 23 september 2009;

Bovengenoemd besluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 juli 2010 gedurende zes weken, te weten tot 24 augustus 2010, ter inzage op de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het gemeentehuis van Renswoude. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.renswoude.nl → Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht (sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht). Als er beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Een projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Renswoude, 12 juli 2010

College van burgemeester en wethouders van Renswoude,

de secretaris,

H.W. Lehmann.

De burgemeester,

K.F.H. Schorer.

Naar boven