Ontwerp bestemmingsplan ‘Zuidelijke Achterweg 8, Sommelsdijk’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis brengen overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis, dat met ingang van 19 juli 2010 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Zuidelijke Achterweg 8, Sommelsdijk’.

Het plangebied ligt binnen het Beschermd dorpsgezicht van Sommelsdijk. Het perceel de Zuidelijke Achterweg 8 wordt begrensd door de Dorpsweg en de Zuidelijke Achterweg. De huidige bestemming van het perceel is ‘Tuin’ en ‘Erf’. Het doel van het bestemmingsplan is het bouwen van woning mogelijk maken en het perceel te voorzien van een actuele juridische planologische regeling.

Het ontwerp bestemmingsplan kan gedurende de openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Daarnaast wordt het ontwerp bestemmingsplan ook op de gemeentelijke website geplaatst (www.middelharnis.nl).

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken (met ingang van 19 juli) kan een ieder mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Gemotiveerde zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Middelharnis. Het adres is: Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Naar boven