Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Dorpshuis Vogelenzang

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal hebben besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpshuis Vogelenzang’ met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 16 juli 2010 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage te leggen. Dit bestemmingsplan is opgesteld om medewerking te kunnen verlenen aan de uitbreidingsplannen voor het dorpshuis Vogelenzang en de voetbalvereniging S.V. Vogelenzang.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpshuis Vogelenzang’ ligt tezamen met de ontwerpbouwvergunningen voor het dorpshuis en de voetbalvereniging ter inzage. De stukken kunnen van 16 juli tot en met 26 augustus 2010 op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien op de volgende locaties:

  • Gemeente Bloemendaal, locatie Brouwerskolk: Brouwerskolkweg 2 te Overveen;

  • Gemeente Bloemendaal, locatie Bennebroek: Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website via: www.bloemendaal.nl/wonen/bestemmingsplannen

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Belanghebbenden kunnen ook een zienswijze indienen op de ontwerpbouwvergunningen die ter visie liggen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 201, 2050 AE Overveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u vanaf 4 augustus 2010 een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema, telefoon (023) 522 57 08.

Naar boven