Ontheffingsbesluit ex artikel 3.23 Wro ten behoeve van het wijzigen van het gebruik van een bestaand bedrijfspand aan de Galileïstraat 26 te Lichtenvoorde

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening ontheffing hebben verleend van het geldende bestemmingsplan, ten behoeve van het wijzigen van het gebruik van een bestaand bedrijfspand aan de Galileïstraat 26 te Lichtenvoorde (bedrijventerrein De Kamp). Er is ontheffing verleend dat het gebruik van het pand gewijzigd is naar ‘dienstverlening’. Het pand wordt gebruikt als kantoor.

Het besluit ligt met ingang van 16 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking daarvan door belanghebbende(n) een beroepschrift worden ingediend.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is;

  • d. de gronden van het beroep.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Arrondissementsrechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking, dat wil zeggen dat het besluit van kracht blijft ondanks eventuele bezwaren.

Nadat een beroepschrift is ingediend, is, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, het mogelijk daartoe een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Zutphen, postbus 205, 7200 AE Zutphen. Daarbij dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven