INTREKKEN PUBLICATIE VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN ‘DE SMIDSE WILP’ (NL.IMRO.0285.8101-VS00)

Het bestemmingsplan ‘de Smidse Wilp’ is door de gemeenteraad van Voorst vastgesteld op 28 juni 2010. Bij publicatie van 7 juli 2010 hebben wij het vastgestelde plan kennisgegeven en met ingang van 8 juli 2010 voor een periode van zes weken met de bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage gelegd, tezamen met het besluit geen exploitatieplan vast te stellen.

Na geconstateerde omissies in het plan trekken wij middels deze publicatie, de publicatie van 7 juli 2010 in. Daarmee kan het op 28 juni 2010 vastgestelde bestemmingsplan als niet bekend gemaakt worden beschouwd.

Gebleken is namelijk dat de opgestelde bestemmingsplanregels zich op onderdelen verzetten tegen het voorgenomen bouwplan waarvoor het bestemmingsplan is opgezet. De bestemmingsplankaart is wel juist. Om de omissies te herstellen zullen wij een herzien plan als nieuw ontwerpbestemmingsplan in procedure brengen waarin de regels op onderdelen zullen worden gewijzigd. Reikwijdte en inhoud van de planopzet wijzigen feitelijk niet ten opzichte van het nu nog vastgestelde plan van 28 juni 2010.

Het nieuwe ontwerpbestemmingsplan zal te zijner tijd opnieuw voor zes weken ter inzage worden gelegd. Tegen dit ontwerpbestemmingsplan kunnen dan opnieuw zienswijzen worden ingebracht. Eerder ingediende zienswijzen worden geacht ook te zijn gericht tegen dit nieuwe ontwerpbestemmingsplan.

Wanneer u nog vragen heeft over deze publicatie kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaren, de heer E. Molenaar, zijn telefoonnummer is (0571) 27 98 41 of de heer M. Prins, zijn telefoonnummer is (0571) 27 93 91.

Twello, 14 juli 2010

drs. J.T.H.M. Penninx,

burgemeester

E.J.M. van Leeuwen,

secretaris

Naar boven