Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Zeehospitium Fase 1b

Het door de raad op 1 juli 2010 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Zeehospitium Fase 1b ligt met ingang van vrijdag 16 juli 2010 tot en met vrijdag 27 augustus gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het Zeehosterrein is gelegen op de grens van Katwijk aan Zee en de Zudduinen. De locatie wordt begrensd door de Boulevard, de Seinpoststraat, Drieplassenweg en de Sport/Parklaan. Aan de zuidzijde wordt het terrein begrensd door enkele privéterreinen. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 80 marktwoningen en een Voorzieningencentrum mogelijk. Daarnaast worden in deze fase cliëntenwoningen en parkeergarages gerealiseerd.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld met inachtneming van de wijzigingen zoals omschreven in het raadsvoorstel. De volgende wijzigingen zijn onder andere aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

  • a. De bestemming ‘Groen’ op de plankaart wordt op sommige punten veranderd in de bestemming ‘Natuur-Duinen’.

  • b. De bebouwingsmogelijkheden binnen de regels voor de bestemming ‘Groen’ worden gelimiteerd.

  • c. Ondergeschikte bouwdelen binnen de bestemming ‘Natuur-Duinen’ worden beperkt tot een diepte van 3,00 meter vanuit de aangrenzende bestemmingen, en.

  • d. Het tracé voor het wandelpad wordt ten behoeve van rolstoelgebruikers op de plankaart enigszins gewijzigd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan is met bijbehorende stukken van vrijdag 16 juli 2010 tot en met vrijdag 27 augustus 2010 voor eenieder in te zien.

Het bestemmingsplan is verbeeld en raadpleegbaar op: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het bestemmingsplan is beschikbaar gesteld op:

http://ruimtelijkeplannen.Katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATzeehospitium-va01

Tevens ligt het bestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de raad kenbaar hebben gemaakt en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. Indien u een voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn indient, heeft het bestreden besluit wel een schorsende werking. U kunt in geval van onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven