Ontwerpbestemmingsplan Nederwetten, correctieve herziening

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken bekend dat met ingang van 16 juli 2010 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) ter gemeentesecretarie, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Nederwetten, correctieve herziening’.

Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website: www.nuenen.nl.

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State sprak zich op 27 februari 2010 uit over het bestemmingsplan ‘Nederwetten’. Tegen dit bestemmingsplan werd beroep aangetekend. De Afdeling heeft het beroep ongegrond verklaard, behoudens voorzover het een restant van een midgetgolfbaan betreft. Dit restant van de midgetgolfbaan dient alsnog positief te worden bestemmen.

Eenieder kan gedurende de termijn van tervisieligging schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders (afdeling Ontwikkeling), telefoonnummer 040-2631641.

Nuenen, 15 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven