Ontwerp bestemmingsplan ‘De Driehoek’

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken het volgende bekend. Met ingang van maandag 16 juli 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Driehoek’ ter inzage. U kunt het plan zes weken, tot 27 augustus 2010, inzien op het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerp bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of te zoomen op de kaart.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Beleid en regelgeving → Ruimtelijke Ordening en Milieu → Bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in procedure).

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de ontwikkeling van de zogenoemde Driehoek, het terrein gelegen ten noordwesten van de bebouwing van Sliedrecht, begrensd door de Betuweroute, de A15 en de Merwede-Lingelijn.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Als u een mondelinge zienswijze wil geven, moet u dit uitdrukkelijk verzoeken bij de Afdeling ROBM.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling ROBM, telefoon 0184-495963.

Naar boven