Kennisgeving voorbereiding projectbesluit ex artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Nederweert kennis dat zij een projectbesluit voorbereiden voor:

  • (delen van ) de percelen U 134-135 aan Lage Kuilen in Nederweert; hervestiging/verplaatsing varkenshouderij.

Ter Inzage

Zodra het projectbesluit in procedure wordt gebracht, wordt het ontwerp projectbesluit gepubliceerd en gedurende zes weken ter inzage gelegd. Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u uw zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerp projectbesluit wordt gepubliceerd in het Weekblad voor Nederweert, de Staatscourant en langs elektronische weg.

Voorafgaand aan de ter inzage legging van het ontwerp projectbesluit zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen en zullen er evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. F. Slaats van het team RO van de afdeling Samenleving en Ruimte, telefoonnummer 0495–677111.

Naar boven