Vaststelling bestemmingsplan ‘Kern Vlodrop, Kerkepad’

Ter inzage

Van 20 juli 2010 tot 31 augustus 2010 ligt voor iedereen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Kern Vlodrop, Kerkepad ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Willem Alexanderlaan 1). Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan kunt u ook via de website van de gemeente Roerdalen raadplegen: www.roerdalen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ligt nabij een deel van de Sint Martinusweg en het Kerkepad in de kern Vlodrop. Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in een doortrekking van het Kerkepad inclusief het scheppen van de bouwmogelijkheid voor een zevental seniorenwoningen.

Raadsbesluit

De gewijzigde vaststelling van het plan heeft betrekking op enkele waterkundige aspecten die naar aanleiding van de zienswijze van het Waterschap Roer en Overmaas zijn aangebracht.

Instelling beroep

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit recht komt eveneens toe aan belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de gewijzigde vaststelling.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling Ontwikkeling en regie.

Naar boven