Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Kamperzeedijk 2A Genemuiden’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 10 juni 2010 besloten het bestemmingsplan ‘Kamperzeedijk 2A Genemuiden’ ongewijzigd vast te stellen. Het plan voorziet in de mogelijkheid om de bijgebouwen te gebruiken voor opslag, het vervaardigen en tentoonstellen van schilderijen, een galerie voor oude rijtuigen en kleinschalige bed and breakfast. De bestaande woning behoudt zijn woonfunctie.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 15 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is te vinden op Telvorenstraat 2 in Hasselt en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 uur geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente www.zwartewaterland.nl.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter visie liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • a. belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Zwartewaterland;

  • b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te stellen;

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven