Vaststelling bestemmingsplan ‘Grote bedrijven’

Burgemeester en wethouders maken volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat de gemeenteraad op 3 juni 2010 het bestemmingsplan ’Grote Bedrijven’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ’Grote Bedrijven’ voorziet in de inpassing van een ontheffingsmogelijkheid in andere in het plan met name genoemde vigerende bestemmingsplannen voor de vestiging van bedrijven groter dan 5.000 m2.

Met ingang van 15 juli 2010 ligt het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende een termijn van zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497-551301) en bovendien iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur. De stukken zijn vanaf 15 juli 2010 ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl onder de kop ’Bestemmingsplannen’ en op de landelijke website van het ministerie www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan worden verkregen.

Vanaf 15 juli 2010 kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerp-bestemmingsplan, belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken en iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan ’Grote Bedrijven’ heeft aangebracht in het plan gedurende zes weken beroep tegen het besluit van de raad instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Tevens kan vanaf 15 juli 2010 gedurende zes weken bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State, door de indiener van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend tegen de besluiten van de raad. De besluiten van de raad treden in werking daags na afloop van genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening als hierboven genoemd is ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bergeijk, 14 juli 2010

W.A.C.M. Wouters,

Secretaris.

H.G.M. van de Vondervoort,

Burgemeester.

Naar boven