Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Blijham, Turfweg 4

Het college van B&W maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp-bestemmingsplan Buitengebied – Blijham, Turfweg 4 met ingang van 15 juli 2010, van 9.00 uur tot 12.00 uur en op afspraak, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.bellingwedde.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’ en door vervolgens te kiezen voor ‘Bestemmingsplannen in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Turfweg 4 te Blijham, kadastraal bekend gemeente Wedde, sectie I, nummer 1746, en beoogt de uitbreiding van een melkveehouderij.

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Bellingwedde. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Bellingwedde, Hoofdweg 2, 9698 Wedde. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend bij het bureau Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting van de afdeling Ruimtelijke zaken na telefonische afspraak. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven