Wijzigingsplan woningsplitsing Nieuwstraat 36

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat zij op 6 juli 2010 het wijzigingsplan ‘Wijzigingsplan woningsplitsing Nieuwstraat 36’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan houdt in een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1997’ (‘Agrarisch gebied -A-’) van de medebestemming ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden -A-’ in de medebestemming ‘Wonen en Tuin’, behorende bij de gesplitste woonboerderij en voor het overige onveranderlijk de bestemming ‘Agrarisch’.

Terinzagelegging

Het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 15 juli 2010 tot en met 26 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. U kunt het wijzigingsplan ook vinden op de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl onder informatie → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → wijzigingsplan Nieuwstraat 36. Daarnaast kunt u het wijzigingsplan vinden op de landelijke website voor ruimtelijke plannen onder www.ruimtelijkeplannen.nl onder specifiek NL.IMRO.0846.BPW2010BUI01NIEU36-vg01.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpwijzigingsplan kan geen beroep instellen. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die een beroepschrift indient, kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek moet worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag ná de dag waarop de beroepstermijn eindigt. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven