Vaststelling bestemmingsplan ‘Maikenshof, recreatie’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groesbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 1 juli 2010 het bestemmingsplan ‘Maikenshof, recreatie’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart en biedt een regeling voor de toekomstige situatie waarbij op de locatie Oude Kleefsebaan 134 en 134a de groepsaccommodatiefaciliteiten een kwaliteitsverbetering ondergaan. De huidige groepsaccommodatie bevat een sterk verouderd onderkomen. Dit pand zal daarom gesloopt worden. Hiervoor in de plaats zal het tweede (reeds aanwezige) gebouw op het terrein uitgebreid worden.

Ter inzage

Met ingang van woensdag 14 juli 2010 tot en met dinsdag 24 augustus 2010 kan het bestemmingsplan worden ingezien in het gemeentehuis van Groesbeek (Dorpsplein 1), bij de afdeling VROM, Omgevingsloket. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar via www.groesbeek.nl, digitale bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Sleyfer, afdeling VROM, tel. 024-3996 217.

Naar boven