Ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitplan ‘Landgoed De Schuitvaart’

Burgemeester en wethouders van de gemeenten Etten-Leur en Zundert maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 15 juli 2010 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur en bij de gemeente Zundert, afdeling Projectenbureau aan de Bredaseweg 2 te Zundert het ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitplan voor ‘Landgoed De Schuitvaart’ en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken ter inzage liggen.

Bovendien zijn deze gegevens raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsites (www.etten-leur.nl bij Plan & project → Landgoed De Schuitvaart en www.zundert.nl bij inwoner → ruimtelijke plannen → ontwerpplannen → Landgoed De Schuitvaart) en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied beslaat ca. 24 ha op Etten-Leurs grondgebied en ca. 6 ha op Zunderts grondgebied.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een landgoed met 7 woningen. De woningen worden op Etten-Leurs grondgebied gerealiseerd. Tevens wordt 15 ha landbouwgrond omgevormd tot natuur- en bosgebied, deels op Etten-Leurs en deels op Zunderts grondgebied. De welstandscriteria voor de te bouwen woningen zijn verwoord in een beeldkwaliteitplan.

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of beeldkwaliteitplan indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur (voor zover de zienswijze betrekking heeft op het grondgebied van de gemeente Etten-Leur), postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur of bij de gemeenteraad van Zundert (voor zover de zienswijze betrekking heeft op het grondgebied van de gemeente Zundert), postbus 10.001, 4880 GA Zundert.

Etten-Leur, 14 juli 2010

Zundert, 14 juli 2010

Naar boven