Ontwerpbestemmingsplan Koopmanweg 28–30

Burgemeester en wethouders van Lemsterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Koopmanweg 28–30 ter inzage wordt gelegd. Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling van de percelen Koopmanweg 28 en 30 te Echtenerbrug. Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van de bebouwde oppervlakte van de varkenshouderij op Koopmanweg 30 te Echtenerbrug mogelijk. Ook voorziet het bestemmingsplan in het wijzigen van de bestemming van het perceel Koopmanweg 28 te Echtenerbrug van Wonen in Agrarisch - Agrarisch bedrijf, waarbij aan bebouwing uitsluitend een bedrijfswoning met bijgebouwen is toegestaan. Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied. Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor met ingang van donderdag 15 juli 2010 voor de duur van zes weken voor eenieder ter inzage bij de centrale balie in het gemeentekantoor, Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u met ingang van donderdag 15 juli 2010 ook raadplegen op de website www.lemsterland.nl onder het kopje ‘Actueel’ ‘Bekendmakingen en publicaties’ en vervolgens ‘ruimtelijke ordening’. Ook is het plan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan op de volgende wijze:

  • Schriftelijk. U kunt uw zienswijze sturen aan: de gemeenteraad van Lemsterland, postbus 2, 8530 AA Lemmer;

  • Mondeling. U kunt daarvoor een afspraak maken met één van de medewerkers ruimtelijke ordening van de sector Grondgebied: Piet Loonstra, tel. 0514-567534, Agnes Daan 0514-567588 of Gerben Kampen 0514-567532.Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk drie weken voor het einde van de termijn van ter inzage legging te bellen voor een afspraak, zodat u het risico op termijnoverschrijding voorkomt.

Lemmer, 14 juli 2010

Naar boven