Vastgesteld bestemmingsplan Bedrijven

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken bekend, dat de gemeenteraad van Hellevoetsluis op 3 juni 2010 het bestemmingsplan ‘Bedrijven’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op de juridisch-planologische actualisering van het bestaande bedrijventerrein in de gemeente Hellevoetsluis. Het gebied wordt globaal begrensd door het kanaal door Voorne, Ravenseweg, Grasweg en de bestaande woonwijk De Kooistee.

De wijzigingen

De wijzigingen zijn doorgevoerd naar aanleiding van zienswijzen die naar voren zijn gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan. De aanpassingen hebben betrekking op de verbeelding, de regels en toelichting van het bestemmingsplan.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ‘Bedrijven’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende zes weken vanaf 15 juli 2010 tot en met 25 augustus 2010 voor eenieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis van Hellevoetsluis aan de Oostzanddijk 26.

Gelet op de digitale verplichtingen uit de Wet ruimtelijke ordening (Wro) is het vastgestelde bestemmingsplan vanaf 8 juli 2010 digitaal te raadplegen via de onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0530.BPBedrijven2010-VG01

Hoe kunt u beroep indienen?

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

Wie kunnen beroep indienen?

Beroep kan worden ingediend door:

  • Degenen, die tijdig hun zienswijzen tegen de ontwerpbestemmingsplannen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • Eenieder die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht.

Hellevoetsluis, 8 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis,

de secretaris,

J.C. Simons.

De burgemeester,

C.A. Kleijwegt.

Naar boven