Ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Cuijkse Cantheelen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Cuijkse Cantheelen’, NL.IMRO.1684.07BPCantheelen-OW01 ter inzage leggen.

Dit plan voorziet in de bouw van een woonzorgzône met zorgvoorzieningen en maximaal 438 woningen en wooneenheden in de koop- en huursector en maximaal 16 grondgebonden woningen tegenover Parkbos. Het plangebied ligt ten noorden van het centrum van Cuijk tussen de Deken van den Ackerhof, Vorstendom en Zandkampen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Cuijkse Cantheelen wordt voor zienswijzen ter inzage gelegd voor iedereen. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 15 juli 2010 tot en met 25 augustus 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kern Cuijk’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan het de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 677.

Cuijk, 14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven