Uitbreiding Albert Heijn Hoeven

Bekendmaking vastgesteld Bestemmingsplan ‘Sint Janstraat 91’

Burgemeester en wethouders van Halderberge maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf donderdag 15 juli 2010, gedurende zes weken ter inzage liggen het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 juli 2010 vastgestelde bestemmingsplan ‘Sint Janstraat 91’ ten behoeve van de uitbreiding van Albert Heijn in het centrum van Hoeven:

Terinzagelegging en indienen beroepsschrift

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit en de verdere bijlagen liggen met ingang van 15 juli 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de balies 1 en 2 van het serviceloket REZ in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. Een afschrift van de stukken kan tegen vergoeding verkregen worden. De genoemde stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of door een belanghebbende aan wie niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor nadere informatie: afdeling REZ, dhr R. van Heijningen, tel. 0165 390710.

Roosendaal, 14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Halderberge.

Naar boven