stcrt-2010-1111-001.png Vaststelling bestemmingsplan uitbreiding begraafplaats Zuidwolde

Het bestemmingsplan ‘uitbreiding begraafplaats Zuidwolde’ is op 14 januari 2010 vastgesteld. Het plan is economisch uitvoerbaar, daarom is er geen exploitatieplan vastgesteld.

Dit maken Burgemeester en wethouders van De Wolden, namens de gemeenteraad, bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan

Dit plan betreft de planologische regeling van een uitbreiding van de begraafplaats aan de Meppelerweg in Zuidwolde. De uitbreiding is gepland op een perceel aan de oostzijde van de begraafplaats.

Ter inzage

U kunt het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan inzien via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis

  • De gemeentelijke website: dewolden.nl, inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

De stukken liggen van 28 januari t/m 11 maart 2010 ter inzage op het gemeentehuis Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

Beroep

Tijdens de inzage periode van het ontwerpbestemmingsplan zijn er geen zienswijzen ingediend. Daarom is beroep alleen nog mogelijk als u door zwaarwegende gronden niet tijdig een zienswijze kon indienen. Alleen dan kunt u nog een beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Dit kunt u doen bij: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Onherroepelijk besluit

Het bestemmingsplan is in principe definitief op 12 maart 2010. Tenzij er beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 27 januari 2010

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven