Terinzagelegging ontwerpprojectbesluit + ontwerpbouwvergunning vestiging RAD

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.1.1 Wro bekend dat zij het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning Vestiging RAD ter inzage zullen leggen. Dit projectbesluit maakt een nieuwe vestiging van een uitrukpost van de Regionale Ambulancedienst Midden-Holland aan de Gouderaksedijk 1 mogelijk.

Het ontwerpprojectbesluit Vestiging RAD en de ontwerpbouwvergunning zijn van 15 juli tot en met 25 augustus gedurende zes weken te raadplegen/downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens zijn het projectbesluit en ontwerpbouwvergunning te raadplegen/downloaden via de website www.gouda.nl/bekendmakingen en liggen het projectbesluit en bouwvergunning voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om bij voorkeur schriftelijk een zienswijze in te dienen omtrent het ontwerpprojectbesluit Vestiging RAD en de ontwerpbouwvergunning. Uw zienswijze kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken via tel. (0182) 588 388.

Gouda, 15 juli 2010

Naar boven