Vastgesteld bestemmingsplan Park+Ride-terrein station Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 1 juli 2010 het (analoge en het digitale) bestemmingsplan Park+Ride-terrein station Landgraaf ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld.

Het Park & Ride-terrein zal tussen de spoorlijn en de Stationsstraat in komen te liggen, ten westen van het Stationsplein en het terrein van het uitvaartcentrum (Stationsplein 67). Het bestemmingsplan Park+Ride-terrein station Landgraaf (waaronder de analoge verbeelding, de plantoelichting, de planregels en de onderliggende stukken) ligt met ingang van 15 juli 2010 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1, gedurende de openingstijden. Daarnaast is het digitale bestemmingsplan te raadplegen op RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website (www.landgraaf.nl onder beleidsstukken / bestemmingsplannen / vastgesteld). De digitale versie is juridisch bindend. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijldespoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven