stcrt-2010-1110-001.png Ontwerpprojectbesluit brug over de Breevaart in de Oude Tol

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 28 januari 2010 t/m woensdag 10 maart 2010, voor iedereen het ontwerpprojectbesluit voor het realiseren van een brug over de Breevaart ten behoeve van de ontsluiting van de Multifunctionele accommodatie in de Oude Tol ter inzage ligt.

Het ontwerpprojectbesluit ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek `ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken zoals onderzoeksrapporten) tijdens openingsuren in het gemeentehuis;

  • digitaal bij de afdeling ontwikkeling gevestigd aan de Van Heuven Goedhartstraat 6. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u vooraf te bellen, 0172-522450.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk (wat onze voorkeur heeft) en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 3, 2810 AA Reeuwijk. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Revet, telefoonnummer (0172) 522464 (ma, di en vrijdagochtend).

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven