Vaststelling bestemmingsplannen (artikel 3.8, derde lid Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 5 juli 2010 heeft besloten het bestemmingsplan Almen Zuid 1 vast te stellen.

Omschrijving plan

Het bestemmingsplan Almen Zuid 1 voorziet in de realisatie diverse typen woningen en een kleine supermarkt in het gebied gelegen tussen de Berkelweg, de Whemerweg en de Gravenweg. Daarnaast wordt er een nieuwe weg aangelegd tussen de Gravenweg en de Berkelweg. Langs de Berkelweg worden openbare parkeerplaatsen aangelegd, ook is er ruimte voor wandelpaden en groen.

Verdere procedure

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 16 juli 2010 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Digitaal raadpleegbaar

Op de gemeentelijk website www.lochem.nl kunt een directe link vinden naar plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn eveneens beschikbaar via de gemeentelijk website.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven