Vastgesteld bestemmingsplan ‘3e herziening bestemmingsplan Middelblok’ en besluit om geen exploitatieplan vast te stellen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 1 juli 2010 het bestemmingsplan ‘3e herziening bestemmingsplan Middelblok’ heeft vastgesteld. Daarbij heeft de gemeenteraad besloten om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit ligt met ingang van 15 juli 2010 gedurende zes weken (t/m 25 augustus 2010) ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens openingstijden op werkdagen of na telefonische afspraak, indien noodzakelijk ook buiten kantooruren. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ouderkerk.nl → Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplannen.

De ‘3e herziening van het bestemmingsplan Middelblok’ maakt de verplaatsing van het bedrijf Verstoep Transport/verhuur, gevestigd J.G. Staringhlaan 8b te Gouderak, naar Middelblok 41 te Gouderak juridisch/planologisch mogelijk.

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, kunt u tot en met 25 augustus 2010 beroep instellen:

  • als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp-bestemmingsplan;

  • als u belanghebbende bent en nu wilt reageren op de aangebrachte wijzigingen.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt het besluit opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven