Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ten behoeve van de bouw van twee woningen, Kerkpad ZZ (naast nr. 76) te Soest in samenhang met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpprojectbesluit (in samenhang met de ontwerpbouwvergunning) ten behoeve van de bouw van twee woningen, Kerkpad ZZ (naast nr. 76) te Soest, met ingang van 15 juli 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur en bij Idea, kunstcentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest.

Het ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien via internet: www.soest.nl .Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

U kunt de stukken digitaal raadplegen op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0342.PBSOE0003-0201

U kunt de planbestanden downloaden:

http://ruimtelijkeplannen-bestanden.soest.nl:8080/

Het ontwerpbesluit betreft de bouw van twee woningen op het perceel Kerkpad ZZ (naast nr. 76) te Soest. De locatie is nu nog onbebouwd. Ruimtelijk gezien geeft de ontwikkeling van woningen op het terrein een ruimtelijke kwaliteitsimpuls.

Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Soest, Postbus 2000, 3760 CA te Soest. Reageren kan ook via e-mail: ruimtelijkeplannen@soest.nl. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit, in samenhang met de bouwvergunning, deze betrekking hebben.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Supusepa van de afdeling Ruimte, tel. 035-6093470.

Naar boven