Structuurvisie Parallelweg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat de gemeenteraad op 24 juni 2010 de ‘Structuurvisie Bedrijventerrein Parallelweg in Woudenberg’ heeft vastgesteld overeenkomstig artikel 2.1 van de Wet Ruimtelijke Ordening. De structuurvisie geeft de ruimtelijke visie van de beoogde uitbreiding van het bedrijventerrein Parallelweg. De Structuurvisie legt daarmee het reeds in 2003 vastgestelde Masterplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein planologisch vast.

In de periode van 5 mei tot en met 15 juni 2010 heeft het ontwerp Structuurvisie ter inzage gelegen voor inspraak. Naar aanleiding van de ingekomen zienswijzen heeft de gemeenteraad besloten geen wijzigingen door te voeren in het ontwerp Structuurvisie.

De Structuurvisie treedt de dag na bekendmaking in werking en ligt vanaf die datum (14 juli 2010) permanent ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. De vastgestelde Structuurvisie is tevens digitaal te raadplegen op de website www.woudenberg.eu

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de Structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven