Bekendmaking aanwijzing van gronden Wet voorkeursrecht gemeenten

Het college van burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 7 van de Wet voorkeursrecht gemeenten bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 30 juni 2010 heeft besloten om gronden aan te wijzen waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 van de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing zijn. De gronden waarop de aanwijzing betrekking heeft staan aangegeven op een bij het besluit gevoegde kadastrale kaart en op een bij het besluit behorende perceelslijst, waarop zijn vermeld de kadastrale aanduiding van de percelen, hun grootte en de namen van de eigenaren en rechthebbenden op de beperkte rechten waaraan de percelen zijn onderworpen. Het betreft globaal de gronden van het terrein van Lever Fabergé en Unilever Research aan de Deltaweg te Vlaardingen. De ingediende zienswijze heeft niet geleid tot aanpassing van het besluit.

Het besluit, met bijbehorende stukken, ligt vanaf donderdag 15 juli 2010 voor eenieder ter inzage bij het Stadskantoor, Industrieweg 9 te Vlaardingen, Het Stadskantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30–17.00 uur.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende, wier belang rechtstreeks betrokken is bij het genoemde besluit bij burgemeester en wethouders een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen, per adres gebiedsmanagement Rivierzone, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam kan echter worden verzocht een voorlopige voorziening uit te spreken, nadat u een bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders van Vlaardingen heeft ingediend

Vlaardingen, 14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven