Vastgesteld bestemmingsplan Hooghendijck Beusichem

De gemeente Buren maakt bekend, dat de gemeenteraad op 22 juni 2010 het bestemmingsplan Hooghendijck Beusichem Gemeente Buren gewijzigdheeft vastgesteld.

Hiermee wordt de ontwikkeling van de woningbouwlocatie Hooghendijck in het noorden van Beusichem mogelijk gemaakt.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het bestemmingsplan Hooghendijck Beusichem Gemeente Buren met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. De periode start op donderdag 15 juli 2010 tot en met woensdag 25 augustus 2010. Het geheel ligt voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, De Wetering 1 in Maurik (dagelijks open van 9 tot 12 uur).

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.buren.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214. NL.IMRO.0214.BEUBP20100001-vg02

Hoe kunt u reageren op het plan?

Gedurende de gestelde termijn van zes weken kan beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingediend door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Om de werking van het bestemmingsplan te schorsen kan een belanghebbende tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Er dient dan wel een beroepsschrift te zijn ingediend.

Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Na indiening van het beroepschrift ontvangt u nader bericht van de griffie van de Afdeling Bestuursrechtspraak over de verdere procedure.

Maurik, 14 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven