Vastgesteld Projectbesluit en Verleende Bouwvergunningen

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het college van burgemeester en wethouders in zijn vergadering van 6 juli 2010 heeft besloten het projectbesluit ‘Luttelgeest, Kalenbergerweg - schakelstation’ vast te stellen en de bouwvergunningen te verlenen die de realisatie van een schakel- en verdeelstation aan de Kalenbergerweg 24 en 26 te Luttelgeest mogelijk maakt.

Dit projectbesluit, de verleende bouwvergunningen en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 15 juli 2010 voor een periode van zes weken ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00004.VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00004-/NL.IMRO.0171.BP00[004.VS01

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de rechtbank Rechtbank Zwolle – Lelystad Sector bestuursrecht Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank. Een dergelijk verzoek kan pas worden gedaan als een beroepschrift is ingediend.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer P. de jager van het cluster Ruimte, tel. (0527) 63 3490.

Naar boven